Made With Creative Commons nu også på norsk


Made With Creative Commons, af Sarah Hinchliff Pearson og Paul Stacey, som vi udgav tilbage i 2017 blev kort tid efter oversat til både indenesisk og spansk af lokale grupperinger i henholdsvis Indonesien og Sydamerika. Dette var nemt for dem, da bogen som bekendt er udgivet under en åben Creative Commons licens, som gør at alle frit kan bearbejde – og dermed også oversætte – indholdet.

Siden er der glædeligvis også kommet en nordisk oversættelse, idet en norsk gruppe Creative Commons-entusiaster, ledet af Petter Reinholdtsen, har lavet og udgivet en norsk oversættelse af bogen.

Derudover er der faktisk flere oversættelser på vej, bl.a. på tysk, portugisisk og kinesisk. Man kan følge udviklingen af alle sprog på denne oversigtsside, og her også mulighed for at bidrage til oversættelserne. Oversættelserne sker med free software værktøjet Weblate, som gør det nemt at være med, også selvom man ikke har teknisk baggrund.

Læs den norske udgave
Download den norske udgave som gratis pdf, læs den gratis online som html – eller køb den i enten epub eller i paperback papirudgave hos Lulu.