Kalejdoskop udsolgt – men nyt oplag på vej, forudbestil nu


Interessen for vores nyeste udgivelse, Sneums Kalejdoskop, har været aldeles overvældende. Således gik der blot lidt over en uge efter udgivelsen 18/11 før vi måtte sande at alle 500 eksemplarer var revet væk. Så nu kan man forudbestille eksemplar fra 2. oplag.

Mens det naturligvis er dejligt at opleve så stor en efterspørgsel efter et værk, som vi har puttet enormt mange timer i at skabe, så er det naturligvis også ærgerligt at måtte skuffe alle dem som kom for sent. Vi har fået rigtigt mange henvendelser fra både privatpersoner, boghandler og pladebutikker, som desværre ikke nåede med på vognen før det var for sent.

Derfor har vi brugt de sidste par uger på at undersøge hvilke muligheder, der ville være for at trykke et 2. oplag af kalejdoskopet. I denne forbindelse er det os en glæde at kunne annoncere, at vi nu lancerer en crowdfunding-kampagne via Kickstarter, hvor man således kan forudbestille et eksemplar og dermed sikre et kalejdoskop til bog/plade-hylden. Hvis det lykkes os at komme i mål vil der endvidere være økonomi til at også trykke nogle eksemplarer, som udbydes til detailhandel i førnævnte bog- og pladebutikker.

Dette 2. oplag er dog også et begrænset parti, så vi opfordrer alle som ønsker sig et eksemplar til at være hurtig på aftrækkeren. Gå til Kickstarteren her for at sikre dig et eksemplar:

Værkerne vil blive leveret i marts 2020, såfremt det lykkes os at nå den samlede projektsum. Såfremt det ikke lykkes får man automatisk alle sine penge retur.