Sneums Kalejdoskop i trykken – forudbestil med rabat


Store nyheder! “Sneums Kalejdoskop” er i trykken. Endelig. Og kan nu forudbestilles til særlig fordelagtig pris frem til udgivelsesdatoen d. 11. november 2019. Men vær hurtig: Vi laver kun 500 eksemplarer.

Tak for tillid og tålmodighed til alle, der allerede for et år siden bestilte Kalejdoskopet hos forfatter Jan Sneum, og stort tak til de mange, der har været med til at få projektet op at stå.

“Sneums Kalejdoskop” nåede gennem mange indholdsmæssige og redaktionelle faser, men nu er det hele endt med en boks, der rummer en bog på 296 sider i LP-format og et dobbeltalbum. Et erindringsværk, hvor Jans møder med mennesker, steder og musik gennem mere end 70 år får en plads i tekst, fotografi og lyd. Ikke absolut kronologisk, men netop “kalejdoskopisk”.

Bogen, der har forord af den amerikanske rockjournalist David Fricke, indeholder over 100 af Jans egne fotografier. Heraf flere, der aldrig tidligere har været vist, bl.a. af Furekåben, Tim Buckley, Frank Zappa, Janis Joplin, Suicide og Pere Ubu’s David Thomas.

Dobbetalbummet blev til en slags radio på vinyl med Jan som fortæller. Alt suppleret med lydklip fra hans omfattende, men kaotiske arkiv i egen kælder, “Sneums Kælder”. Desuden rummer de to LP’er ny musik med otte unge danske navne, som Jan har været særligt glad for: Bene, J. Jaanmai Duo, Kogekunst, Maria Faust, Narcosatanicos, Nelson Can, Tone og Ærkenbrand.

“Sneums Kalejdoskop” udkommer officielt mandag d. 11. november 2019 i et begrænset oplag på i alt 500 stk.

Så snart de færdige bokse ligger vil alle de, der tidligere har bestilt Kalejdoskopet få boksen tilsendt.

Skulle der være andre, der kunne tænkes at være interesserede i at købe Kalejdoskopet kan boksen forudbestilles til særprisen 275,- kr. + porto indtil udgivelsesdatoen (herefter bliver prisen 350,- + porto). Læs mere om dette og bogen i vores webshop.