Udgivelsesreception for Sneums Kalejdoskop


Sneums Kalejdoskop er klar! Det skal fejres. Alle interesserede inviteres hermed til udgivelsesreception søndag d. 10. november 2019 kl. 15-18 hos Nordsø Records i København.

Tænk at det er lykkedes at komme i hus med både bog, dobbeltalbum og en kassette til at have det hele i. Det skal og må både markeres og fejres. Derfor inviterer “urholdet” bag Kalejdoskopet – altså Jan Sneum, Sofie Nielsen, Ctrl+Alt+Delete Books & Nordsø Records – til et release-arrangement. Det hele foregår hos Nordsø Records, der har været sparringspartnere på pladedelen af Kalejdoskopet siden dag et.

Ud over Kalejdoskopet selv vil der være livemusik, en tale eller to, noget at drikke og måske et stykke “flammkuchen” (en ægte Nordsø specialitet). Så reserver søndag den 10. november fra kl. 15-18 og kom og vær med, når “Sneums Kalejdoskop” holdes over dåben hos Nordsø Records på Nordsøvej 8, 2150 Nordhavn.

Kalejdoskopet vil her være til salg for DKK 350. Det er 100 kr. kiloet. Så er det hermed sagt: Kalejdoskopet blev bogstavelig talt en vægtig sag – hele 3,5 kg unik musikhistorie.

Læs mere på arrangementets Facebook event.

PS: Du kan også forudbestille bogen i vores webshop.