TagTomat og Ctrl+Alt+Delete Books inviterer til udgivelsesreception


På udgivelsesdagen for ‘TagTomat: Vejen til grønne fællesskaber i byen’ holder vi og TagTomat åbent hus hos TagTomat i Husumgade 4, 2200 Kbh N – så kig forbi og sig hej! Du kan komme forbi og købe en dugfrisk bog fra trykken mellem kl. 14-21, og kl. 16.30 vil der være officiel reception med lidt drikkevarer og et par bevingede ord.

Programmet er som følger:

14.00-16:30: Åbent hus – vi sælger bøger og andet godt fra TagTomat, og du kan hente din bog hvis du har støttet crowfundingkampagnen.

16:30: Vi åbner et par flasker champagne og kasser øl, byder bogen velkommen til verden, og der er fri bar så længe lager haves.

16:30-21.00: Åbent hus – Vi sælger bøger og andet godt, og du kan hente din bog hvis du har støttet crowfundingkampagnen.

‘TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen’ er både en guide og en inspirationsbog, som fokuserer på tidens stærkeste tendenser indenfor urban gardening, bæredygtighed og grønne byfællesskaber. Med inspirerende tekster og lækre illustrationer er bogen en invitation til, at du selv kan komme i gang med at udleve dine grønne visioner, hvad enten det er i egen have, på altanen, i baggården eller som professionel bybonde. Dyk ned i bogens univers og lad ildsjæle bringe inspiration til dig fra blandt andet Aarhus, Oslo, Stockholm, København og San Francisco.

Bag ‘TagTomat – Vejen til grønne fællesskaber i byen’ står virksomheden TagTomat, der skaber fællesskaber og arbejdspladser i byen med afsæt i en grøn cirkulær forretningsmodel.

Find mere info i Facebook eventet.